Rewriting Tomorrow

Me olemme data-, digi- ja IoT-ratkaisujen huippuosaajia, vaikka oikeastaan meitä voisi kutsua ongelmanratkaisijoiksi ja haasteiden etsijöiksi. Löydämme asiakkaillemme parhaimman polun datan ja älykkäiden digitaalisten palvelujen hyödyntämiseen. Käytämme työkaluinamme tarpeisiin vastaavia pilvi- data- ja web-teknologioita.

Sisäinen koodimme

Tuomme yhteen ihmiset, heidän taitonsa ja teknologian, ja autamme asiakkaitamme katsomaan tulevaan, innostumaan ja tutkimaan mahdollisuuksia. Kulttuuriimme kuuluvat asiantuntijuutta ruokkiva innostus, avoimuus ja ihmiskeskeisyys.

Yhteisömme koostuu senioritason osaajista, joita yhdistää kunnianhimoinen suhtautuminen omaan työhön ja näkemyksellisyys. Tarjoamme ihmisille paikan jakaa asiantuntijuuttaan. Olemme myös ylpeitä, että pystymme tarjoamaan korkean tason kehittymismahdollisuuksia. Kulttuurimme on avointa ja keskustelevaa. Uskomme yhdessä tekemiseen, jaettuun ongelmanratkaisuun ja osallistavaan päätöksentekoon. Meillä ei ole hierarkiaa, koska ylhäältä alas on aina liian pitkä matka.

Maailmassa on ihan liikaa keskinkertaisuutta. Siksi tarvitaan intohimoa, joka saa ihmiset loistamaan.

Brightlyt ratkaisut

Data- ja AI-pohjaiset digitaaliset palvelut

Data engineering ja data-analytiikka

Web- ja mobiiliratkaisujen ohjelmistokehitys

Data-, web- ja pilviarkkitehtuurit

Teollisuuden IoT-ratkaisut

LOISTA OSANA TIIMIÄMME

Oletko lahjakas sovelluskehittäjä, arkkitehti tai dataosaaja? Innostut ongelmien ratkaisemisesta ja uusista teknologioista. Ajattelet innovatiivisesti, kehität ja haluat kehittyä. Kuulostaa siltä, että sopisit joukkoomme. Meillä saat olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa niitä kaikkein mielenkiintoisimpia tulevaisuuden ratkaisuja. Saat jakaa asiantuntijuuttasi, mutta myös kehittää sitä korkealla tasolla.

BRIGHTLYJA AJATUKSIA